Ouder & Kind Mindfulness

Maandelijks 1e woensdag 16.00-16.50
Samen oefenen en tot rust komen       

Kom je uit de stress van alle dag naar het hier en nu? Mindfulness helpt je om goed voor jezelf te zorgen, vooral bij stress, angst, onrust, piekeren of pijn. Het helpt je bij het stoppen met altijd maar doorgaan, zodat je tot rust kunt komen.

Mindfulnessoefeningen kun je goed samen met je kind doen! Lijkt het je leerzaam, nuttig of ben je nieuwsgierig naar mindfulness? Samen oefenen is fijn. Het werkt ondersteunend voor jezelf, voor je kind, voor het contact wat jullie hebben, maar ook voor de toepassing van mindfulness in de opvoeding.

Als verdieping of onderhoud van je eigen mindfulnessbeoefening kun je maandelijks komen mediteren en oefenen met mindfulness. Kinderen die de mindfulnesstraining volgden zijn al gewend om thuis te oefenen, vaak ook samen met een ouder, broertje of zusje. Leidraad bij het oefenen is de Methode Eline Snel voor kinderen, jongeren en ouders. De sessies zijn in overleg geschikt als kennismaking met mindfulness, voorafgaand aan een mindfulnesstraining.

Dag en locatie

Elke 1e woensdag van de maand van 16.00-16.50 uur
Mindful Studio Haarlem
Marsmanplein 116c
2025 DV Haarlem

Data
Gedurende het hele schooljaar en de schoolvakanties in overleg.

Leeftijd
Ouder & Kind Mindfulness is geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Het is gewenst dat het kind zelf ook graag wil meedoen.

Kosten
Een 4-rittenkaart kost € 65,00, een 10-rittenkaart € 150,00.
Eén rit geldt voor ouder en kind.

Leeftijd
Ouder & Kind Mindfulness is geschikt voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Het is gewenst dat het kind zelf ook graag wil meedoen.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer.

Informatie
Via Maryvonne op 06-30773972 of info@mindfulnesskennemerland.nl. Meer lees je ook op haar eigen website.

Meedoen
Je kunt je kind en jezelf aanmelden via het contactformulier.  Wil je eerst wat meer informatie, dan bel je Maryvonne 06-30773972.