Mindful Mediteren

Maandag 19.30 | Woensdag 9.45 | Vrijdag 8.45
Wekelijks samen oefenen met mindfulness 

Wil je rustig de dag beginnen of eindigen? Mindfulnessoefeningen en vriendelijke open aandacht helpen je om tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal. Je kunt instromen wanneer je wilt.

Ben je nieuwsgierig naar mindfulness of wil je je eigen beoefening opfrissen? De Mindfulness Meditatiebijeenkomsten zijn er om samen te oefenen in een groep en om de verbinding met mindfulness vast te houden of te versterken.

Tijdens het volgen van de mindfulnesstraining lukt regelmatig mediteren best aardig. Maar als de training afgelopen is, kan het lastig zijn om de beoefening vast te houden. Dan is wekelijks samen mindfulnessoefeningen doen misschien iets voor jou. Ook als je nog geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie, dan zijn de ochtenden een mooie kennismaking met aandachttraining.

Maandag
19.30-20.30 uur
Balans & Co
Marsmanplein 116c
Haarlem

Aanmelden >>
Woensdag 
09.45-10.45 uur
Balans & Co
Marsmanplein 116c
Haarlem

Aanmelden >>
Vrijdag
08.45-09.45 uur
Balans & Co
Marsmanplein 116c
Haarlem
Aanmelden >> 

Op de Mindfulness Meditatiebijeenkomst wordt een zitmeditatie afgewisseld met een lichaamsgerichte oefening (liggende yoga, staande yoga, bodyscan, loopmeditatie) of een andere begeleide meditatie. Je hoeft niets mee te nemen, maar je eigen plaid of flesje water is misschien fijn. Draag bij voorkeur losjes zittende kleding.

Data & bijzonderheden
Gedurende het hele jaar en de schoolvakanties in overleg. Bij een studiedag of bijscholing valt een bijeenkomst uit.

Kosten
Een losse les of proefles kost € 15,00, drie lessen € 40,00 en tien lessen € 125,00.

Aanmelden
Iedereen vanaf 18 jaar is welkom! Je kunt je hier aanmelden >>

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer (MBCL).