Mindful Mediteren

Samen oefenen met mindfulness 

Wil je rustig de dag beginnen of eindigen? Mindfulnessoefeningen en vriendelijke open aandacht helpen je om tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal. Je kunt instromen wanneer je wilt.

Ben je nieuwsgierig naar mindfulness of wil je je eigen beoefening opfrissen? De Mindfulness Meditatiebijeenkomsten zijn er om samen te oefenen in een groep en om de verbinding met mindfulness vast te houden of te versterken.

Tijdens het volgen van de mindfulnesstraining lukt regelmatig mediteren best aardig. Maar als de training afgelopen is, kan het lastig zijn om de beoefening vast te houden. Dan is wekelijks samen mindfulnessoefeningen doen misschien iets voor jou. Ook als je nog geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie, dan zijn de ochtenden een mooie kennismaking met aandachttraining.

Maandag
10.00-11.00 uur
Mindfulnessschool
Marsmanplein 116c
Aanmelden >>
Vrijdag
10.00-11.00 uur
Mindfulnessschool
Marsmanplein 116c
Aanmelden >> 
Vrijdag
15.30-16.30 uur
Mindfulnessschool
Marsmanplein 116c
Aanmelden >> 

Op de Mindfulness Meditatiebijeenkomst wordt een zitmeditatie afgewisseld met een lichaamsgerichte oefening (liggende yoga, staande yoga, bodyscan, loopmeditatie) of een andere begeleide meditatie. Je hoeft niets mee te nemen, maar je eigen plaid of flesje water is misschien fijn. Draag bij voorkeur losjes zittende kleding.

Aanmelden
Meld je aan via contact of via info@mindfulnesskennemerland.nl.

Dat& bijzonderheden
Gedurende het hele jaar, ook in de zomervakantie. Een enkele keer valt een bijeenkomst uit i.v.m. bijscholing, vakantie of andere reden. Bij mooi weer gaan we lekker buiten trainen onder de bomen in het Schoterbos.

Kosten
Een proefles en een losse les kost 17,50 euro, drie lessen 50 euro en tien lessen 140 euro. De rittenkaarten zijn vier maanden geldig. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van de kosten van de 10-rittenkaart.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer (MBCL).