Wie zijn wij?

Titia Schram
Titia Schram
Kiki Nelissen
Maryvonne Verkerke
Maryvon Verkerke
Maria van Balen
Maria van Balen

Kiki Nelissen-Kleipool geeft al sinds 1999 diverse meditatiecursussen en –workshops vanuit haar praktijk voor Zijnsorientatie. Zij heeft ruime ervaring in het geven van Mindfulness-trainingen in Kennemerland, zowel aan groepen cliënten, als aan groepen (psycho)therapeuten en psychiaters werkzaam in de ggz en aan groepen tieners en hun ouders.

Titia Schram-Berkhout werkt sinds 1986 in geestelijke gezondheidszorg. Zij is Big-geregisteerd als klinisch psycholoog, gz-psycholoog en psychotherapeut. Sinds 16 jaar is zij zelfstandig gevestigd als psychotherapeut voor jeugd en volwassenen. Sinds 6 jaar is haar praktijk gevestigd in Haarlem. Zij geeft sinds 7 jaar mindfulness training voor mensen met verschillende klachten, zoals angst, depressie, burnout , ADHD, e.d, maar ook voor mensen die verdieping wensen in hun leven of kampen met essentiële levensvragen.

Maria van Balen werkt al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg in diverse management functies en is daarnaast Gestalttherapeut. Het leren omgaan met stress in het dagelijkse en werkzame leven en met de stress die een chronische of levensbedreigende ziekte met zich meebrengt heeft haar bijzondere belangstelling. Zij heeft negen jaar ervaring in het geven van mindfulnesstrainingen aan groepen mensen met kanker en aan mensen met stress en stressgerelateerde klachten.

Maryvonne Verkerke heeft ruime ervaring als mindfulnesstrainer en begeleidt volwassenen in groepsverband of individueel vanuit haar eigen praktijk. Daarnaast is ze compassietrainer MBCL, Online Meditatietrainer en Acceptance and Commitment therapeut (ACT). Ze heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren en ouders. Na haar studie communicatie werkte ze in de provinciale politiek en de jeugdzorg.